Ingyenes regisztráció

Szexelj már ma!

Csak anyakönyvezhető magyar keresztneveket fogadunk el, ha külföldi nevet viselsz, kérjük jelezd a leírásodban.
Egy valós, élő e-mail cím. Azért fontos, hogy egy működő címet adj meg, mert ide kapod meg a jelszavad, anélkül nem tudsz majd belépni, és hiába töltötted ki az adataid. E-mail címed végig titkos marad, nem kerül nyilvánosságra.
Valódi nemet jelölj be, ellenkező esetben figyelmeztetés nélkül töröljük az adatlapot. Később nem módosítható.
Nem kötelező megadni. Ha van, azt javasoljuk, add meg mobilszámod, hogy ismerkedő SMS-t fogadhass. A mobilszámod végig titkos marad, rajtad múlik kinek árulod majd esetleg el SMS-ben (bármikor ki lehet kapcsolni a beállításokban). A szolgáltatás jellegéből adódóan csak magyar mobilszámokat fogadhatunk el.
Kérjük pipáld ki hogy nem vagy robot:
Ritkán küldött időszakos hírlevelünkben ellenállhatlan akciókra, újdonságokra hívjuk fel a figyelmed - szívből ajánljuk hogy feliratkozz.
Sikeres regisztráció!
Köszönjük, hogy te is csatlakoztál Magyarország kedvenc felnőtt társkeresőjéhez!

A profilod aktiválásához kérjük jelentkezz be az email címedre küldött jelszóval (és amint lehetőséged nyílik rá, módosítsd is azt).

Bejelentkezés

Lépj be, tölts fel (lehetőleg egész alakos) képeket magadról, töltsd ki teljesen az adatlapod, hogy mások is rád találhassanak! (A teljesen kitöltött, fényképes adatlapokat nagyságrendekkel többen megnézik és válaszolnak nekik.)

Fontos: előfordulhat, hogy jelszavadat tartalmazó levelünk a Levélszemét (angolul Spam) vagy Promóció/Közösségi mappába került, ott is nézd meg. Kérjük ez esetben vedd fel a levél küldőjét a címtáradba (Add to Contacts), illetve jelöld meg a levelet hogy az nem levélszemét (Not spam). Ha fél óra múlva sem érkezik meg a levél, kattints az alábbi gombra és küldünk neked egy levelet amivel új jelszót generálhatsz magadnak.
Újraküldés


A címtárba, valamint a megbízható küldő listájára való felvétel módjai a következők:

GMail-es felhasználóként (de Yahoo is nagyon hasonló): kattints a Gmail feliratra ami mellett egy kis lefelé nyíl van, és a legördülő listából válaszd a Címtárat (Contacts). Kattints az Új Névjegy (Add Contact) gombra, írd be az info@szexneked.hu email címet (nevet nem kell megadni), és már kész is vagy, meg fogod kapni a leveleinket, nem fogja levélszemétként értelmezni.

Windows Live Mail felhasználóként: kattints a Beállítások (Options) menüre, hogy megnyissa a legördülő menüt. Kattints a További Beállítások (More Options) gombra. Kattints az Engedélyezett és blokkolt feladók (Allowed and blocked senders) linkre. Válaszd ki az Engedélyezett levelező listák (Allowed mailing lists) opciót. Add hozzá a listához az info@szexneked.hu címet!

Hotmail felhasználóként: kattints a Névjegyekre (Contacts), ott láthatod majd a Biztonságos lista (Safe List) menüt, és ott tudod hozzáadni az info@szexneked.hu címet!
« regisztráció megszakítása