Elit társkeresők

Elit társkereső hölgyek:

Edit, 72 éves társkereső nő, Mezőtúr
Edit

72, Mezőtúr

Őszinte embernek tartom magam elvarom hogy más is ilyen legyen velem szemben.Tiszteletbe tartom mások véleményét.

Judit, 62 éves társkereső nő, Kistarcsa
Judit

62, Kistarcsa

Sziasztok! Intelligens, igényes jó humorú társam keresem. Szeretek olvasni, utazni, kirándulni, táncolni.

Gréta, 54 éves társkereső nő, Budapest
Gréta

54, Budapest

54 éves vagyok. van. Nyitott vagyok,széles látókörű. Sokat utazom vidékre és külföldre is. Budapesten lakom.

Éva, 61 éves társkereső nő, Ajka
Éva

61, Ajka

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Korban hozzám illő társat keresek.Kalandorok kíméljenek!

Zsófia, 36 éves társkereső nő, Bábolna
Zsófia

36, Bábolna

Egy kemény, határozott, önálló, vicces nőnek gondolom magam. Ha közel engedek valakit magamhoz, őt nagyon tudom szeretni.

Szilvi, 36 éves társkereső nő, Lovasberény
Szilvi

36, Lovasberény

A szeretet kapcsolat a Földön a legsérülékenyebb,a legillékonyabb és a legdrágabb egyszerre,mintha aranyból lenne a levegő! (Csong An Szunim)

Csilla, 49 éves társkereső nő, Budapest
Csilla

49, Budapest

Barátkozom beszélgetek,aztán majd alakul! Szeretek sétálni,könyvtárban járni,biciklizni. Szeretem a természetet! Köszönöm!

Emese, 47 éves társkereső nő, Pomáz
Emese

47, Pomáz

Elvált, értelmiségi nő vagyok. Lezártam a múltam, a jövőmhöz keresem társam akivel együt mehetünk tovább az úton. Szeretek sportolni, heti rendszerességgel, az egészséges életmód fontos számomra. Pozitív gondolkodás, mentális egészség hasonlóan fontosak, ebbe sok erőt és energiát fektetek. Saját gyerekeim is vannak, de munkám során is velük dolgozom. Hasonló értékrendű férfit keresek, nem egyéjszakás kalandot.

Judit, 49 éves társkereső nő, Gyömrő
Judit

49, Gyömrő

Vica, 61 éves társkereső nő, Veszprém
Vica

61, Veszprém

Köszöntelek Téged! Vica vagyok.A hagyományos férfi-női szerepekben hiszek és ilyen kapcsolatot is szeretnék kialakítani egy kedves, korban hozzám illő Férfi személyében. Van 2 gyönyörű gyermekem, akik már nagykorúak, így nem velem élnek. Legyél őszinte, igényes magadra és udvarias. Imádok főzőcskézni , kertészkedni, sétálgatni, olvasni, unokázni , fesztiválokra járni, kirándulni, beszélgetni....

Valéria, 61 éves társkereső nő, Nagykanizsa
Valéria

61, Nagykanizsa

Négy éve élek egyedül.Azt hittem,teljes ,szép életem van.De ahogy telik az idő, rá kellett jönnöm,nem elég,ha szeretem a munkámat, tudom az élet apró örömeit értékelni.Jó lenne mindezt megosztani vakakivel.Aki megd?csér,aki ,ha kell,leszid,akinek a mosolyától sütni a nap a lelkemben� Egy ilyen valakit keresek,nem kalandot.

Ildikó, 44 éves társkereső nő, Békéscsaba
Ildikó

44, Békéscsaba

Molett, élet vidám nőnek tartom magam! Őszinte embernek vallom magam. Sokan ezért szeretnek. Valaki ezért nem szeret! Szeretek beszélgetni, sétálni!! Szeretek társaságba lenni!

Elit társkereső urak:

David, 32 éves társkereső férfi, Gödöllő
David

32, Gödöllő

Kedves leendő ismerkedőm, Dávid vagyok, hegesztő lakatosként dolgozom, de az életet szeretem humorral fűszerezni. Vicces és megbízható vagyok, és most komoly kapcsolatra vágyom. Szeretnék megismerni valakit, akivel nevetni tudunk együtt, és egy komoly kapcsolatot építhetünk ki egymással. Ha érdekel egy ilyen lehetőség, várom válaszod! További szép napot kívánok, Dávid

Imre, 21 éves társkereső férfi, Doboz
Imre

21, Doboz

Keresek egy beszélgető társat egyenlőre Ha úgy alakul akkor bármiről lehet szó Udvarias, kedves, jófejnek tartanak az emberek. De derítsd ki ha nem hiszed el:)

Péter, 27 éves társkereső férfi, Szerencs
Péter

27, Szerencs

27 éves vagyok ,szabadidőmbe szeretek kirándulni . Szeretem az állatokat ,motorokat kocsikat . �..

Joci, 35 éves társkereső férfi, Kecskemét
Joci

35, Kecskemét

Nyitott, őszinte, barátságos és segítőkész személyiségnek mondanám magam, illetve jó humorérzékkel rendelkezem. A legrosszabb helyzetekből is mindig megpróbálom a legjobbat kihozni. Szeretem az állatokat, a természetet.

Laci, 45 éves társkereső férfi, Bekecs
Laci

45, Bekecs

Anti, 42 éves társkereső férfi, Dunaharaszti
Anti

42, Dunaharaszti

Őszinte, vidám. Biztos háttérrel rendelkezem. Komolyan kapcsolatban reményében regisztráltam. Balatont kedvelők előnyben. 😉

Krisztián, 23 éves társkereső férfi, Kék
Krisztián

23, Kék

Szia! Krisztián vagyok! Én egy mindig vidám kedves oda adó egyűttérző és jószívű természet ember vagyok! Pozítivan állok a dolgokhoz! Egy nagyon humoros és vicces férfi vagyok szeretem a természtet a világot érdekel a filozófia a csilagászat más hagyományok kúltúrája ételei italai és maga a nagy világ emelett még szeretek olvasni egy hasonló párt keresek magamnak akivel akivel leélhetem az életem és akivel beutazhatom a világot és felfedezhetem a természetet és akivel majd családot alapíthatok!

Csaba, 51 éves társkereső férfi, Bácsalmás
Csaba

51, Bácsalmás

Ismerkednék igényes komoj hölgyel. Vékony vagy átlagos testalkatú az ideálom. Én nem dohányzom minden káros szenvedélytől mentes vagyok.

Tomi, 31 éves társkereső férfi, Miskolc
Tomi

31, Miskolc

Szeretek szórakozni, komoly dolgokról beszélni, Új dolgokat kipróbálni, . Mozi, kirándulás, szabadtéri programok stb. Ismerj meg

Balázs, 47 éves társkereső férfi, Tapolca
Balázs

47, Tapolca

Balázs vagyok Tapolcán élek, és a társamat keresem. Egy kedves aranyos Tapolcai vagy Tapolca környéki nő személyében.

Balázs, 45 éves társkereső férfi, Szeged
Balázs

45, Szeged

Szép napot,Balázs vagyok,ismerkedni szeretnék! Régóta keresem a párom,szeretnék egy nyugodt és mégis izgalmakkal teli szerelmet!

József, 18 éves társkereső férfi, Budapest
József

18, Budapest

18 éves vagyok. Kedves, aranyos, megértő srác aki elfogad úgy ahogy vagy. Szeretek ismerkedni, barátkozni, rajzolni, zenét hallgatni, vagy ha van kivel akkor közösen elmenni sétálni vagy bármi ami mindkettőnknek jó. Nyugodtan írj ha szeretnél.

Pár társkereső bemutatkozása:

András (37), zalaegerszegi társkereső férfi

Mit is írhatnék ??? Írhatok bármit magamról , nem biztos , hogy te olyannak is látsz ! Kicsit , , maradi “ de határozott embernek tartom magam ! Hogy miért vagyok itt ??? Talán itt találom akit nekem szánt az ég !!! Üdvözöllek Kedves Ismerkedő Idegen !!!

József (52), tiszaföldvári társkereső férfi

Nem vagyok mindent tudo atlagos szerethetö, a háztartásba othon vagyok .Szeretek kirándúlni horgászni zenét és filmeket nézni .Dohányzok és kávézok .Köszönöm

Alexander (18), salgótarjáni társkereső férfi

Páromat keresem ha szimpi vagyok irj bátran sport imádó vagyok szeretek filmezni stb moziba Szivesen jarok

Viktória (34), hódmezővásárhelyi társkereső nő

Kedves, mosolygós, lelkiismeretes, becsületes lány vagyok, aki szeretné megtalálni az igazi társát az életben.

Rajmond (18), veresegyházi társkereső férfi

Szia Rajmond vagyok egy kapcsolatom se vr még úgyhogy nagyjából nyitott vagyok imádok mozogni. Sportolok járok kondiba és thai boxra.

Pál (56), budapesti társkereső férfi

Az élet kaland, a lét nyugalom. A kettő együtt teszi teljessé az embert. Írjak még ilyen banális dolgokat? Hagyjuk, meglátjuk...

Máté (25), nyíregyházi társkereső férfi

Hosszabb kapcsolat után keresem új társamat akár baráti, akár komolyabb kapcsolatra. Hűs?ges, megbízható ?s szorgalmas vagyok

Péter (28), bagodi társkereső férfi

Összeszórt villám információk a teljesség igénye nélkül: Primer szektor vállalkozó, változatos, aktív hobbik, introvertált személyiség, széles érdeklődési kör.

István (38), tatabányai társkereső férfi

Szeretek túrázni, kerékpározni érdekel a csillagászat és a természet is. Ezenkívül érdeklődöm még a számítástechnika iránt és szoktam programozni is időnként.

Andi (50), budapesti társkereső nő

Őszinte vagyok , ha kell néha cápa de tudok alkalmazkodni is !Nem szeretem a besavanyodott, embereket vidám természetű vagyok!

Irén (47), zsombói társkereső nő

Sziasztok! Köszi, hogy benéztél hozzám. Ha szeretnél megismerni és kész vagy egy kapcsolatra, kérlek akkor keress.

József (33), romániai társkereső férfi

Pár dolog magamról a teljesség igénye nélkül: szeretem a természetet, az állatokat, különösen a kutyákat. Szeretem a jó társaságot, a kellemes beszélgetéseket, a humort. Szeretek utazni, kirándulni. Érdekelnek a világban történő események.

Sikertörténet
Társkereső sikertörténet: Judit és Zsolt
Judit és Zsolt

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

Elit társkeresők (egész Magyarországon)

Elit társkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 38536 elit társkereső tag vár rád!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a komoly társkereső bővül a leggyorsabban, naponta kb. 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi vagy egy új szerelem reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a biztonságos társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a komoly kapcsolatra, tartós pártalálásra! A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.

Elit társ - a komoly kapcsolatra vágyóknak

Elit társat legkönnyebben egy elit társkereső oldalon találsz. Mivel igényeink különbözők, tulajdonképpen bárki lehet elit társ, hiszen ez a fogalom nem takar mást, mint vágyaink netovábbját. Ha vidéki férfi vagy és mondjuk a saját gazdaságodat vezeted, akkor számodra igazi elit társ lehet a szomszéd faluban élő kutyabarát eladó lány, hiszen közel vagytok egymáshoz, azonos közegben mozogtok, összeköt benneteket az állatok szeretete. Ha még egyéb érdeklődésben és korban is passzoltok, akkor ti vagytok a tökéletes elit társak egymás számára. Ha esetleg elvált, a saját világodban élő, nem túlzottan társaságkedvelő, középkorú informatikus vagy, akkor számodra igazi elit társ lehet egy kedves, korban hozzád illő, egyedülálló, gyerekes anyuka, aki nem akar összebútorozni senkivel, de mégiscsak jó lenne, ha lenne valakije. Kéthetente hétvégén szabad, mert a volt férjénél vannak a gyerekek. Akkor találkozhattok, még ha kicsit távolabb laktok is egymástól. Nem kell felrúgnotok a megszokott életeteket, mégis van egy társatok, akit felhívhattok és személyesen is találkozhattok. Ha a partnerednek is megfelel ez a helyzet, igazi elit társak lehettek egymás számára. És idővel még az is kiderülhet, hogy egy percet sem akartok már távol tölteni egymástól.

Az elit társkereső oldalak elit társon kicsit nagyképűen a magas beosztású, jól kereső, diplomás társkeresőket értik, akik szintén nagy számban megtalálhatók elit párkereső oldalunkon. Ők jól tudják, hogy az idő pénz, ezért is választják társkereső oldalunkat. Neked sem kell felesleges köröket futnod, akik oldalunkon regisztráltak, garantáltan ugyanúgy egy elit társra vágynak, mint te. Elég egy gyors regisztráció, fénykép, az adatlap kitöltése, és pár bemutatkozó sor után, neked is hamarosan összejöhet egy igazi elit randi. Bármikor beeshet egy váratlan bók, egy szimpatikus üzenet, bármikor felbukkanhat az igazi. Kivéve, ha csak otthon ülsz és magányosan búsulsz. Cselekedj! Írj rá bátran a szimpatikus emberekre, és tekintsd az online társkeresést egy nagy játéknak. Ne kedvetlenedj el, ha egy ideig nem akad szimpatikus jelentkező. Előbb-utóbb biztosan sikerülni fog! Nézd meg lentebb elit párkeresőinket és regisztrálj most!