Elit társkeresők

Elit társkereső hölgyek:

Zsófia, 36 éves társkereső nő, Bábolna
Zsófia

36, Bábolna

Egy kemény, határozott, önálló, vicces nőnek gondolom magam. Ha közel engedek valakit magamhoz, őt nagyon tudom szeretni.

Szilvi, 36 éves társkereső nő, Lovasberény
Szilvi

36, Lovasberény

A szeretet kapcsolat a Földön a legsérülékenyebb,a legillékonyabb és a legdrágabb egyszerre,mintha aranyból lenne a levegő! (Csong An Szunim)

Csilla, 49 éves társkereső nő, Budapest
Csilla

49, Budapest

Barátkozom beszélgetek,aztán majd alakul! Szeretek sétálni,könyvtárban járni,biciklizni. Szeretem a természetet! Köszönöm!

Emese, 47 éves társkereső nő, Pomáz
Emese

47, Pomáz

Elvált, értelmiségi nő vagyok. Lezártam a múltam, a jövőmhöz keresem társam akivel együt mehetünk tovább az úton. Szeretek sportolni, heti rendszerességgel, az egészséges életmód fontos számomra. Pozitív gondolkodás, mentális egészség hasonlóan fontosak, ebbe sok erőt és energiát fektetek. Saját gyerekeim is vannak, de munkám során is velük dolgozom. Hasonló értékrendű férfit keresek, nem egyéjszakás kalandot.

Judit, 49 éves társkereső nő, Gyömrő
Judit

49, Gyömrő

Vica, 61 éves társkereső nő, Veszprém
Vica

61, Veszprém

Köszöntelek Téged! Vica vagyok.A hagyományos férfi-női szerepekben hiszek és ilyen kapcsolatot is szeretnék kialakítani egy kedves, korban hozzám illő Férfi személyében. Van 2 gyönyörű gyermekem, akik már nagykorúak, így nem velem élnek. Legyél őszinte, igényes magadra és udvarias. Imádok főzőcskézni , kertészkedni, sétálgatni, olvasni, unokázni , fesztiválokra járni, kirándulni, beszélgetni....

Valéria, 61 éves társkereső nő, Nagykanizsa
Valéria

61, Nagykanizsa

Négy éve élek egyedül.Azt hittem,teljes ,szép életem van.De ahogy telik az idő, rá kellett jönnöm,nem elég,ha szeretem a munkámat, tudom az élet apró örömeit értékelni.Jó lenne mindezt megosztani vakakivel.Aki megd?csér,aki ,ha kell,leszid,akinek a mosolyától sütni a nap a lelkemben� Egy ilyen valakit keresek,nem kalandot.

Ildikó, 44 éves társkereső nő, Békéscsaba
Ildikó

44, Békéscsaba

Molett, élet vidám nőnek tartom magam! Őszinte embernek vallom magam. Sokan ezért szeretnek. Valaki ezért nem szeret! Szeretek beszélgetni, sétálni!! Szeretek társaságba lenni!

Kincső, 22 éves társkereső nő, Budapest
Kincső

22, Budapest

Sziasztok! Amit tudni kell róla kedves aranyos érzelmes érzékeny nő vagyok,de ezt ritkán mutattom ki őszinte vagyok es nagyon Anyukás. Szeretek főzni nagyon odaadó vagyok szeretek elmenni felfedezni elhagyott helyeket és ott iszogatni zenet hallgatni és cigizni.❤Zene stilusom Rock/Metal Rock/pop RAP de minden mást is szivesen meghallgatok Szeretek adni de kapni mar 😌 Nem szeretek szorakozohelyre jarni csak is kint a szabadba iszogatni baratokkal viszek egy pokrocot es korbe ulljuk �

Edike, 35 éves társkereső nő, Budapest
Edike

35, Budapest

Ha igazán ismersz megkedvelsz ! De ha másra hallgatsz nem tudod a valódi énem . Ha nyitott vagy mindenre akkor írj rám bátran ;)

Zsófia, 36 éves társkereső nő, Bábolna
Zsófia

36, Bábolna

Egy kemény, határozott, önálló, vicces nő vagyok. Nagyon tudom szeretni azt, akit közel engedek magamhoz.

Anikó

32, Pécs

Bár nem hiszek a társkeresésben és az online ismerkedésben, a barátaim rávettek, hogy próbáljam meg, mi rossz történhet. Talán segítek a szerencsének☺

Elit társkereső urak:

József, 18 éves társkereső férfi, Budapest
József

18, Budapest

18 éves vagyok. Kedves, aranyos, megértő srác aki elfogad úgy ahogy vagy. Szeretek ismerkedni, barátkozni, rajzolni, zenét hallgatni, vagy ha van kivel akkor közösen elmenni sétálni vagy bármi ami mindkettőnknek jó. Nyugodtan írj ha szeretnél.

Jozsi, 53 éves társkereső férfi, Szombathely
Jozsi

53, Szombathely

Jókedvű alat szerető természet barát szeretek főzni barkacsolo típus vagyok ha többet szeretnél megtudni rólam hívj szeretet és megértés

Szilveszter, 31 éves társkereső férfi, Budapest
Szilveszter

31, Budapest

Sziasztok. 31 éves srác vagyok. Szivesen beszélgetnék Lányokkal akár barátság céljából akár Párkapcsolat Céljából. Egy igazi Hűséges tipus Vagyok aki ha valakit meg szetet azt igazán meg szereti és mindent meg tesz az adott párjá ért, túl aggodó Vagyok mindenre is féltékeny még a takaródra is 🤣 Tisztelet és Becsület és Törődés ez az ami Nálam alap. 😊

Zoltán, 41 éves társkereső férfi, Bük
Zoltán

41, Bük

Hosszutávu kapcsolatot keresek,minden féle programot szeretek,öszinteség jo dolog,bizom bent megtalálom

János, 47 éves társkereső férfi, Bihar
János

47, Bihar

Szeretk szórakozni, tancolni, fiatalosan élek , de ismerj meg. Erdélyben Bihar megyében lakom ,,de egy szép hölgy el tudna csábitani.

Laci, 57 éves társkereső férfi, Kecskemét
Laci

57, Kecskemét

Mint mindannyian én is a páromat keresem. Azt a nőt, aki jól érzi magát velem és aki mellet és is jól érzem magam. Nincsenek elvárásaim, hogy milyen légy. Összesen három pontot határoztam meg. Az egymás iránti őszinteséget és tiszteletet, valamint azt hogy el tudjuk fogadni egymást és azt ami velünk jár. A többi majd jön magától.

Dávid, 24 éves társkereső férfi, Nagykanizsa
Dávid

24, Nagykanizsa

Dani, 27 éves társkereső férfi, Komárom
Dani

27, Komárom

Szia! Szeretek új embereket megismerni,és elcsevegni kinek milyen a gondolkodása egy adott témával kapcsolatban. Szinte bármiről tudok és szeretek beszélgetni.

jános, 34 éves társkereső férfi, Márkháza
jános

34, Márkháza

Szia kedves vices bolondos ferfi vagyok. Ha többet szeretnel tudni ismerj meg. Egy igazán hozám való partnere van szükségem.

Norbert, 38 éves társkereső férfi, Szekszárd
Norbert

38, Szekszárd

Nehezen írok magamról, de pár alap tulajdonságom, őszinte, családcentrikus, ember vagyok. Kicsit talán nehezen nyílok meg másoknak, de a megfelelő partnerrel ez nem akadály. A személyes találkozás híve vagyok.

Alex, 20 éves társkereső férfi, Budapest
Alex

20, Budapest

Szeretek örömet okozni másoknak én egy odaadó kedves, ember vagyok aki szereti a szenvedélyt és élvezni az életet 🥹 😘

Bence, 23 éves társkereső férfi, Budajenő
Bence

23, Budajenő

Kedves Társkereső! Idősebb hölgyekkel ismerkednék. Beszélgessünk, aztán meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok. :)

Pár társkereső bemutatkozása:

Boldizsár (19), szombathelyi társkereső férfi

Sziasztok! En egy 19 eves sportos srac vagyok, kedves, megerto es intelligens vagyok sajat meglatasom szerint. Masok elmondasa alapjan helyes is vagyok 🤪
Irj batran ha szeretnel megismerni!

Tomi (31), miskolci társkereső férfi

Szeretek szórakozni, komoly dolgokról beszélni, Új dolgokat kipróbálni, . Mozi, kirándulás, szabadtéri programok stb. Ismerj meg

Attila (40), budapesti társkereső férfi

ismerkedés céljábólgyok vagyok itt szivesen megismernek egy szep hölgyet!! lehet hogy pont te vagy az igen te!

Balázs (47), tapolcai társkereső férfi

Balázs vagyok Tapolcán élek, és a társamat keresem. Egy kedves aranyos Tapolcai vagy Tapolca környéki nő személyében.

Balázs (45), szegedi társkereső férfi

Szép napot, Balázs vagyok, ismerkedni szeretnék!
Régóta keresem a párom, szeretnék egy nyugodt és mégis izgalmakkal teli szerelmet!

Béla (45), soltvadkerti társkereső férfi

Tartós kapcsolatot keresek soltvadkert környékéről komoly szándékal 170 magas barna hajú barna szemü vagyok

Éva (61), ajkai társkereső nő

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam. Korban hozzám illő társat keresek.Kalandorok kíméljenek!

József (18), budapesti társkereső férfi

18 éves vagyok. Kedves, aranyos, megértő srác aki elfogad úgy ahogy vagy. Szeretek ismerkedni, barátkozni, rajzolni, zenét hallgatni, vagy ha van kivel akkor közösen elmenni sétálni vagy bármi ami mindkettőnknek jó. Nyugodtan írj ha szeretnél.

Zsófia (36), bábolnai társkereső nő

Egy kemény, határozott, önálló, vicces nőnek gondolom magam. Ha közel engedek valakit magamhoz, őt nagyon tudom szeretni.

Szilvi (36), lovasberényi társkereső nő

A szeretet kapcsolat a Földön a legsérülékenyebb, a legillékonyabb és a legdrágabb egyszerre, mintha aranyból lenne a levegő! (Csong An Szunim)

István (43), budapesti társkereső férfi

Imádok élni, nevetni, viccelődni és kihasználni a napok adta szépségeket de sajnos (többet privátban).... :-(

Bogi (21), zámolyi társkereső nő

Sziasztok! 😊
Boginak hívnak, 21 éves vagyok. Mások szerint eléggé dilis vagyok, folyamatosan pörgök, mindig történik velem valami, szóval mellettem senki sem unatkozik. 😂Legkedvesebb időtöltésem a lovaglás, lovak gondozása, a jövőben lovasokató szeretnék lenni. Most óvónéninek tanulok, ezen a nyáron diplomázok. 😇
Mivel nagyon sok csalódás ért már, csak olyan személyt keresek, akinek tényleg komolyak a szándékai! Nekem nagy szükségem van arra, hogy valaki támogasson, mellettem álljon a nehéz időszakokban, és arra is, hogy én is tiszta szívből támogathassak valakit! Igazából nagyon lelkizős ember vagyok, szóval ha veled nem lehet mély témákról hosszasan beszélgetni, akkor nem illünk össze.

Sikertörténet
Társkereső sikertörténet: Petra és Gyuszi boldogsága
Petra és Gyuszi boldogsága

Először is azzal szeretném kezdeni, hogy igazi társat találni a mai világban nagyon nehéz dolog. Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.

Elit társkeresők (egész Magyarországon)

Elit társkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 38523 elit társkereső tag vár rád!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a komoly társkereső bővül a leggyorsabban, naponta kb. 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi vagy egy új szerelem reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a biztonságos társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a komoly kapcsolatra, tartós pártalálásra! A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.

Elit társ - a komoly kapcsolatra vágyóknak

Elit társat legkönnyebben egy elit társkereső oldalon találsz. Mivel igényeink különbözők, tulajdonképpen bárki lehet elit társ, hiszen ez a fogalom nem takar mást, mint vágyaink netovábbját. Ha vidéki férfi vagy és mondjuk a saját gazdaságodat vezeted, akkor számodra igazi elit társ lehet a szomszéd faluban élő kutyabarát eladó lány, hiszen közel vagytok egymáshoz, azonos közegben mozogtok, összeköt benneteket az állatok szeretete. Ha még egyéb érdeklődésben és korban is passzoltok, akkor ti vagytok a tökéletes elit társak egymás számára. Ha esetleg elvált, a saját világodban élő, nem túlzottan társaságkedvelő, középkorú informatikus vagy, akkor számodra igazi elit társ lehet egy kedves, korban hozzád illő, egyedülálló, gyerekes anyuka, aki nem akar összebútorozni senkivel, de mégiscsak jó lenne, ha lenne valakije. Kéthetente hétvégén szabad, mert a volt férjénél vannak a gyerekek. Akkor találkozhattok, még ha kicsit távolabb laktok is egymástól. Nem kell felrúgnotok a megszokott életeteket, mégis van egy társatok, akit felhívhattok és személyesen is találkozhattok. Ha a partnerednek is megfelel ez a helyzet, igazi elit társak lehettek egymás számára. És idővel még az is kiderülhet, hogy egy percet sem akartok már távol tölteni egymástól.

Az elit társkereső oldalak elit társon kicsit nagyképűen a magas beosztású, jól kereső, diplomás társkeresőket értik, akik szintén nagy számban megtalálhatók elit párkereső oldalunkon. Ők jól tudják, hogy az idő pénz, ezért is választják társkereső oldalunkat. Neked sem kell felesleges köröket futnod, akik oldalunkon regisztráltak, garantáltan ugyanúgy egy elit társra vágynak, mint te. Elég egy gyors regisztráció, fénykép, az adatlap kitöltése, és pár bemutatkozó sor után, neked is hamarosan összejöhet egy igazi elit randi. Bármikor beeshet egy váratlan bók, egy szimpatikus üzenet, bármikor felbukkanhat az igazi. Kivéve, ha csak otthon ülsz és magányosan búsulsz. Cselekedj! Írj rá bátran a szimpatikus emberekre, és tekintsd az online társkeresést egy nagy játéknak. Ne kedvetlenedj el, ha egy ideig nem akad szimpatikus jelentkező. Előbb-utóbb biztosan sikerülni fog! Nézd meg lentebb elit párkeresőinket és regisztrálj most!