Társkereső ingyen

jegyezz meg

Ingyen megismerhető társkeresők

A szolgáltatás megfelelő színvonalú fenntartása és a piacvezető új regisztrációk száma érdekében néhány extra VIP funkció havonta mindössze párszáz Forintért érhető el, de a VIP+ előfizetőkkel ingyenesen ismerkedhetsz, nekik bárki, bármikor, bármennyit írhat.

Néhány ingyen megismerhető társkeresőt láthatsz ezen az oldalon, de hogy megismerkedhess velük, készítsd el adatlapodat!

Regisztrálj most, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!


Párkereső hölgyek

Ingyen megismerhető társkereső hölgyek:

Kata
57 éves
Budapest

Keresek valakit, akivel jó együtt lenni..legyen a barátom, a társam, a kedvesem...Legyek én a mosoly az arcodon, ha rám gondolsz. Őszinteségen és érzelmeken alapuló kapcsolatban hiszek, talán van még ilyen. Ki vagyok? Egy kedves őszinte, mosolygós nő, néha vicces, néha szomorú, aki még hisz...
Angéla
57 éves
Orosháza

"Egyetlen boldogság van az életben, szeretni és szeretve lenni. És amikor valaki meglátja bennünk azt, amit mi már egy ideje elveszettnek hittünk."
Gabriella
56 éves
Miskolc

Üdvözöllek! Azt gondolom az adatlapból derülnek ki dolgok, ha többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot! Sok szerencsét!
Irén
74 éves
Szigetújfalu

Én egy 76 éves özvegy, nyugdíjas hölgy vagyok, és kertes házban élek Szigetújfaluban. Szabadidőmben szeretek kertészkedni ha az idő engedi.
Judit
44 éves
Érd

Szeretek nevetni, szeretni, másokról gondoskodni, a gyerekeimmel időt tölteni utazni, felfedezni, olvasni, jókat beszélgetni, megnézni, hogy mi van a sarkon túl. Nem szeretek félig csinálni semmit sem, félni, feleslegesen dolgozni, időt elpocsékolni.
Gabriella
54 éves
Pécs

Igazi nyilasként tűzzel és lélekkel élek. Rendezett életemről a korona hiányzik: A Férfi, aki mellett A Nő lehetek. Kérlek, ha nem pécsi vagy, ne írj!
Virág
48 éves
Sopron

Keresem azt a fèrfit aki annyira magányos ,hogy el tudja fogadni egy család nyüzsgő èletèt ,aki szeretne szeretetet adni ,ès viszonzásul kapni ,aki vágyik boldog pillanatokra ès emlèkekre amiket egymásnak adhatunk ,ès aki el tudja fogadni hogy nem vagyunk...
Zsuzsa
51 éves
Budapest

"Akivel jó lesz jégesőben azzal még jobb lesz napsütésben..." Azt,hogy Kit keresünk,akkor tudjuk meg,ha már megtaláltuk....:-) Kommunikáció nélkül nincs emberi kapcsolat... Tisztelet nélkül nincs valódi...
Hajnalka
44 éves
Tatabánya

Megbizható,Hüséges ember vagyok..Nem szeretem a sunyi pasikat,Ide beszélgetni jöttem.Őszinte ember vagyok.A jövőt nem tudom.
Anna
71 éves
Szikszó

A munkat befejezése után sokat utaztam, most érzem, hogy egyedül vagyok. Még mindig romantikus beállítottságú, a főzés, takarítás, és a kertészkedés csak társaságban esne igazán jól. Szeretnék kéz a kézben sétálni, szeretem a természetet és az állatokat a kutyák a gyengéim sajnos én nem...


Párkereső urak

Ingyen megismerhető társkereső urak:

Gábor
44 éves
Farmos

Kedves Látogató! Úgy gondolom kép és leírás alapján lehet valaki elsőre szimpatikus, de csak személyesen derül ki, hogy kialakulhat-e két ember között mélyebb kapcsolat. Szóval néhány üzenet váltás után el lehet dönteni, hogy legyen személyes találkozás vagy sem. Keresem azt a Hölgyet tár...
János
46 éves
Nyíregyháza

Komoly tartós kapcsolatot keresek. Alapvetően vidám a természetem. Szeretem ha törődnek velem és ez én is viszonzom.Fontos a hűség és a bizalom.Szívesen gondoskodnék valakiről, aki ezt törődéssel és szeretettel viszonozza.
Feri
61 éves
Budapest

Szeretnék találni egy szimpatikus partnert, komoly kapcsolatot, ennyi. Elején tisztázandó,ugyan elvált ember vagyok de van egy 4.5 éves fiúgyerek is akivel imádok lenni, már amit enged a láthatás(félreértések elkerülése végett, nem anyukát keresek hozzá) Leendő partnerem, mindenképpen értse meg ...
Csaba
45 éves
Budapest

Budapesten élek ,elváltam ! 2 gyerekem van akik nem velem élnek! Olyan embert keresek akivel jól érzem magam és elfogadjuk egymást! Nem szeretnék nagy dolgokat írni magamról ! Majd te személyesen eldöntöd , hogy szimpatikus vagyok -e neked :)
Tóni
69 éves
Szolnok

Kedves, barátságos, őszinte típúsu embernek tartom magam..) A hosszú távú kapcsolat reményében, keresem azt a hölgyet, aki kedves, őszinte magabiztos tud lenni, minden tekintetben..) Üdv,: Tóni
Lajos
60 éves
Harkakötöny

Tanyán élő,aktívan dolgozó,egyszerű,nemdohányzó,józan életű ember vagyok.Szeretem a humort,vidámságot!Végleges társam keresem!
Csaba
70 éves
Budapest

Elvált. Egyedül élő nyugdíjas férfi, keres hölgyet ismerkedés céljából. Ritkán dohányzom, viszont nem iszom alkoholt.
Jenci
47 éves
Mosonmagyaróvár

Keresem azt a Nőt aki szeret élni és boldoggá tudna tenni! Vágyom egy igazi, hű, őszinte, és bolondos társra. Ide még sok dolgot írhatnék, de szerintem nem lehet megismerni senkit pár sor alapján. Nincs sem fehér lovam, sem nemesi címem, aki ilyen álmokat kerget, az kérem lapozzon tovább. Ha ...
Karesz
49 éves
Érd

Keresem azt a páromat akivel boldogságban szeretett szenvedéllyel tölthetek vele együtt. Ha úgy gondolod írj nekem.
Nicholas
50 éves
Budapest

Szia! Misi vagyok.... Szeretek sportolni , főzni, barakkal társalogni, olvasni és új dolgokat tapasztalni. Szeretek kacagni és boldog lenni,persze jobb valakivel a boldogságot megosztani. Kemia az fontos Nekem.Ki nem...Többet majd levélben...


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Szeretném megosztani mindenkivel a történetünket. 2009 áprilisában regisztráltam, a párom 2009 májusában.

tovább


társkereső sikertörténet

Gábor és én 2015 szeptember 6-án keztünk ismerkedni, mindennap írogattunk egymásnak, majd szeptember 12-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt.

tovább


társkereső sikertörténet

Ezúton mondunk köszönetet hogy egymásra találhattunk ezen az oldalon.Mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl.Zoli már júniusban,én pedig szeptemberben regisztráltam.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://tarskereso.elitetars.hu/tarskereso/ingyenes
Nyomtatás dátuma: 2021-04-20 11:28:35