Társkereső Rábapaty

jegyezz meg

Társkeresés Rábapatyon (Vas)

Rábapatyi párkereső vagy és szeretnéd, ha a társad is helybéli lenne? 104 társkereső tag vár rád Rábapaty és környékéről!


Ha társkereső akkor Párom.hu! Miért? Mert ez a társkereső bővül a leggyorsabban, naponta 500 új társkereső regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Egyedülálló módon nálunk távolság és nem csak megye alapján kereshetsz! Kis falu pár km-es körzetében keresel párt? Nekünk nem gond! Ha más társkereső oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi társkereső funkciót, amivel a társkeresés gyerekjáték. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott társkereső felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a parom.hu társkereső az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált társkeresők 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolat-ra talál, így többé nem számít társkereső tagnak. A Párom.hu társkereső adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó társkeresők ellenőrzött adatai kerülhetnek fel.Rövid ismertető


Rábapaty egy Vas megyei település. Bővebben »


Párkereső hölgyek

Társkereső hölgyek Rábapaty és környékéről:

Judit
57 éves
Sárvár

Romantikus , őszinte , megbízható partnert keresek. Barátot ,szabadidőpartnert. Lakhelyem közelében lakjon.
Erika
55 éves
Sárvár

Mondjam azt, hogy jó vagyok? Esetleg azt, hogy gonosz? Céltalan kísérlet volna. Nem mondok magamról semmit. Mit érnek a szavak fedezet nélkül? Semmit.
Scharlotte
47 éves
Sárvár

Vidám kedves aranyos lány keresi korban alkatban hozzá illő párját.Szeretek olvasni imádom a régi fekete -fehér filmeket .Jó ha egy fiú vicces férfias kedves őszinte és az se baj ha csak barátság lesz a vége.
Katalin
43 éves
Sárvár

Jól csak a szîvével lát az ember,ami igazán lényeges az a szemnek láthatatlan. A szîv észt ad,de az ész nem ad szîvet!😃
Ramóna
35 éves
Sárvár

Korrekt, őszinte, vidám embernek tartom magam. Hatalmas szívvel.Hasonló adottságú párom keresem! :-)
Zsuzsa
70 éves
Sárvár

Szeretek főzni,szeretem a rendet,szeretek kirándulni,zenéthallgatni,szeretek sokat beszélgetni. Szeretek szeretni .Szeretem a tengert a hegyeket,az erdőt.
Szabo Katalin
37 éves
Sárvár

Zsuzsanna
64 éves
Sárvár

Komoly tartós kapcsolat kialakítás céljából regisztráltam...Hobbim,rejtvényfejtés,gasztronómia. Szeretek sétálni ,kirándulni,,színház,. Hasonló érdeklődésű független férfi ismeretségét keresem.Együtt ,egymásért,,,,szeretet adni és kapni..Tisztelet,megbecsülés.. .
Katalin
50 éves
Sárvár

Sziasztok! Voltam házvezetőnő, szakácsnő, feleség, anya, (ezt most is szeretem hogy az vagyok). Most szerető társ szeretnék lenni.
Anikó
46 éves
Sárvár

Életvidám, őszinte, optimista, elvált nő vagyok, aki egyedül neveli gyermekét. Ami akadályt állított eddig az élet, mindet átugrottam. Munkámat imádom . Szabadidőmben szívesen kirándulok, olvasok, sportolok, de egy jó film is mindig jöhet.


Párkereső urak

Társkereső urak Rábapaty és környékéről:

Lajos
45 éves
Rábapaty

Nagyon magányos vagyok ! Szeretek motorozni remélem velem tartasz ! Többit levélben vagy személyesen !
Géza
61 éves
Jákfa

KERESEM AZT A HÖLGYET AKIVEL BOLDOGSÁGBAN,SZERETETBEN BIZALMON ALAPULÓ KAPCSOLATBAN ÉLHETNÉNK EGYÜTT.SZERETEM A TERMÉSZETET.HOBBIM VADÁSZAT, FESTÉSZET,MOTOROZÁS.
Sándor
58 éves
Sárvár

Egyenes, megbízható embernek tartom magam, a világ dolgaira nyitott vagyok. Elég sokat dolgozom viszonylag kevés szabadidővel rendelkezem, de ha van, szeretek biciklizni, tv-ben a sportműsorokat és a természetfilmeket kedvelem. Házias vagyok, szeretem a rendet magam körül. Szeretetre vágyó, roman...
Csaba
55 éves
Sárvár

Komoly tartós kapcsolat reményében keresem társam. Életvidám céltudatos embernek tartom magam, kedvelem a humort, poént, a vidámságot magam körül. Szeretem a természetet a benne lévő állatvilág együtt. Szeretek olvasni, keresztrejtvényt fejteni, beszélgetni, kertészkedni, kerékpározni, kirándulni...
Zoltannn
52 éves
Sárvár

Kedves, csinos független Hölgy válaszát várom komoly kapcsolat céljából.
Norbert
45 éves
Sárvár

Egy életvidám, család centrikus, elvált kedves férfi lennék.Szeretek kirándulni, sétálni, számomra idegen helyeket megismerni. Amit keresek? Sok nevetés, beszélgetés, őszinteség, társat a szürke hétköznapokra. Szeretném újrakezdeni az életemet egy kedves szeretni való és adó,hölgy mellett. Jó le...
Péter
40 éves
Sárvár

Páromat keresem de nem mindenáron, semmi sincs kőbevésve mint azt sokan gondolják. A legtöbben komoly szándékkal jelentkeznek, de senki sem képes előre megmondani mi hogyan fog alakulni én sem. Magamat türelmes, humort értékelő és kedvelő embernek tartom. Érdeklődésem sokrétű de ne én legyek ak...
Kriszko
39 éves
Sárvár

EQ & IQ Megjelenésem mindig alkalomhoz illő: a pályán sportos, a munkában elegáns, a kertben laza, a zuhany alatt meg -minő döbbenet- pucér.
Zoltán
32 éves
Sárvár

Sziasztok! Párkapcsolatot keresek ,főleg közeli lányok személyében! Rendes ,normális srácnak tartom magam ,persze ezt csak megismerkedés alapján tudod meg ,ha sor kerül rá! Szeretem a focit ,az állatokat . Szeretnék egy olyan lánnyal ismerkedni aki nem azon variál ,hogy netán fiatalos a külsőm va...
László
47 éves
Sárvár

Egy megbízható és barátságos srác vagyok, szeretek sportolni (futás), utazni, kirándulni, strandolni. :) Komoly kapcsolat reményében szeretnék egy kedves, aranyos lánnyal megismerkedni, lehetőleg a közelből (Vas megye).


Sikertörténetek

társkereső sikertörténet

Az időpont 2003... Június eleje... Nem tegnap volt :-) Életem párjával nagyjából ugyanakkor regisztráltunk az oldalra, nem sokkal egy-egy hosszabb kapcsolat szomorú vége után. Talán egy nap és néhány óra elteltével Orsi kiszúrt engem a "tömegben", és írt egy kedves üzenetet.

tovább


társkereső sikertörténet

A mi sikertörténetünk napra pontosan egy évvel ezelőtt 2010.07.28-án kezdődött, amikor is nagynéném tanácsára (akinek mai napig hálás vagyok ezért,és itt szeretném egyben megköszönni neki) regisztráltam magam a párom.hu-ra.

tovább


társkereső sikertörténet

2017 januárja volt az az idő, ami megváltoztatta az életemet. Fél éve véget ért az előző kapcsolatom, de valahogy nem tudtam zöld ágra vergődni. Többször is próbáltam az évek folyamán különféle "barátkozós" vagy társkereső oldalakat, sikertelenül.

tovább
Copyright 2003-2021. Minden jog fenntartva. A Párom.hu név és logo az Egyesült Társkereső Szolgáltatások Kft. bejegyzett védjegye.

A nyomtatott oldal webcíme: https://tarskereso.elitetars.hu/tarskereso/rabapaty
Nyomtatás dátuma: 2021-06-22 10:13:18